Páros termékek pároknak nyomtatott

Ajándék ötletek Pároknak

Hogyan használd a tervezőt? - Megmutatjuk! Olvasás Ajándék ötletek Pároknak 2 perc

Minden alkalom a legfontosabb, ha a kedvesünkről van szó. Legyen az évforduló, Valentin nap, egy születésnap vagy csak egy egyszerű hétköznap, mikor meg akarod lepni szerelmed valami kis aprósággal. Ha nincs ötleted, akkor jó helyen jársz, mert mi most összeszedtünk neked pár ajándék ötletet, hogy ezzel is megkönnyítsük a dolgod.

1. Páros póló
A legegyszerűbb és legmenőbb ajándék, ha páros termékekben gondolkozunk, az a póló. Hiszen így együtt fejezhetitek ki az egyéniségeteket a nagy világ szeme láttára. Nálunk a basic-től a legegyedibb rengetegféle minta közül válogathatsz. A mi új kedvencünk az arany színű Queen-King páros póló, fekete alapszínben. Minden méretben kapható, garantált siker!

páros póló póló pároknak

2. Páros bögre
Képzelj egy gyönyörű szombat reggelt, mikor együtt ültök a konyhába és iszogatjátok frissen főzött kávétokat legújabb kedvenc bögrétekből, ami pont passzol egymáshoz. Nem egy filmbe illő meghitt pillanat? Csak ajánlani tudom legújabb siker termékünket: a Stiches páros bögre szettünket. 

 

páros bögre pároknak

3. Páros párna
Nincs is jobb, mint az ágyban lustálkodni és együtt nézni a kedvenc sorozatotokat párotokkal. Az a legjobb, ha meg van mindenkinek a saját helye és ehhez saját párna is dukál. Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy mi páros párnákat is készítünk? Láttad már kedvenc Micimackós páros párnánkat?

páros párna pároknak

4. Páros füzet
Mindketten az írás szerelmesei vagytok? Akkor a legkülönlegesebb ajándék, amit adhattok egymásnak, két egymáshoz illő jegyzetfüzet, hisz arra mindig szükség van! Szeretitek a Harry Pottert? Akkor a következő termékünk nektek való!

páros füzet pároknak