Hogyan használd a tervezőt? - Megmutatjuk!

Hogyan használd a tervezőt? - Megmutatjuk!

Lánybúcsú folyamatban Olvasás Hogyan használd a tervezőt? - Megmutatjuk! 2 perc Következő Ajándék ötletek Pároknak
Ez a felület abból a célból lett létrehozva, hogy szabad kezet adjunk Nektek.Fontos, hogy saját elképzeléseiteket igény szerint megvalósítsuk. A tervezés során mellékelt ábrák segítik a minták elhelyezését, valamint a középre igazító segédvonal is.
Ha a leadott rendelésedben nem vagy biztos, esetleg nem úgy sikerült elhelyezned a mintát ahogy gondoltad, akkor keress minket a megadott elérhetőségeinken és segítünk a tervezésben. Mindenképp szólj, ha így érzed.

 
╰┈➤ Válaszd ki a terméket.

╰┈➤ Kattints a TERVEZD MEG gombra.

╰┈➤ Válaszd ki a szín és méretvariációkat. (Tipp: Sötét színű pólóra sötét színnel tervezett szöveg eredményeként nem fog látszani a minta!)

╰┈➤ Helyezd a nyomtatható felületre a mintát. (Figyelj arra, hogy a nyomtatható felületen belül legyen a minta, ha túlhúzod, figyelmeztetni fog a tervező.)

╰┈➤ Vigyázz arra, hogy ha változtatsz a szövegen, akkor az előző szöveget     töröld ki! Különben több szöveg is rajta lesz a tervezett terméked             mintáján.


 

╰┈➤ A “Clipart és képek” címszó alatt megtalálhatod a saját grafikáinkat témák szerint, ezeket szabadon felhasználhatod, nagyíthatod, kicsinyítheted, forgathatod. Amennyiben több mintát szeretnél kipróbálni az adott terméken, a “piros kuka” segítségével eltávolíthatod az előzőt.

A “képfeltöltés, PDF, EPS vagy AI” címszóra kattintva a saját képeidet illetve grafikáidat tudod feltölteni.Ezeket is tetszés szerint méretezheted és pozicionálhatod a nyomtatható felületen belül.
A “szöveg” opciót választva bepötyögheted saját szöveged, amihez kiválaszthatod a betűtípust, a színt, a méretet és kedvedre formázhatod.

A “Termék változatok”-ban megtalálhatod az adott termék elérhető szín és esetenkénti méret variációját. (pl: kitűző: 58mm, 25mm)

╰┈➤ A terveidet elmentheted, hogy később újra elő tudd venni. (“ design mentése”)

╰┈➤ Ellenőrizd, hogy jól helyezted-e el a mintát, ha igen, akkor irány a kosár!

╰┈➤ Add le rendelésed, a továbbiakról gondoskodunk.