póló nyomtatás

Hogyan tisztítsd nyomtatott pólód

Félsz, hogy kikopik a minta? Nem vagy biztos benne, hogyan is mosd nyomtatott pólódat? Olvasd el legújabb bejegyzésünket az egyedileg készített pólók tisztításáról. Hagy rántsuk le a leplet félelmedről!
Olvasás Hogyan tisztítsd nyomtatott pólód 1 perc Következő Lánybúcsú folyamatban

Sokan érdeklődtetek nálunk arról, hogy frissen nyomtatott egyedi pólótokat, hogyan tisztítsátok, mivel attól tartotok, hogy a nyomat esetleg kikophat, elhalványulhat, leválhat. Had nyugtassalak meg titeket ezzel kapcsolatban. Ezek az egyedi gyártású pólók nagyon tartós termékek. A fent felsoroltak közül egyik sem valószínű, hogy be fog következni. A póló nyomtatás nálunk speciális módon zajlik. Direkt nyomtatással dolgozunk, ami azt jelenti, hogy a textilfesték nyomtatáskor bele megy a pólónak az anyagába. Ezt pedig hőkezeléssel fixáljuk le, tehát 180 fokra felhevített vasalóval belesütjük a még nedves festéket a termékbe, ez által készítjük el a nyomtatott pólókat. 
Az ezzel a technikával elkészített egyedi pólókból, már nem lehet eltávolítani a nyomatot. 
Térjünk rá a tisztításra. 
A pólóinkat ajánlott kifordítva mosni az elővigyázatosság kedvéért. 30 fok az ideális, de a nagyobb hőfokozatot is jól bírják. Ha szárítani szeretnénk, tökéletesen megfelel nekik a szabad levegőn való szárítás. De az ilyen nyomtatott póló szárítógépekkel is kompatibilis. Bírja a gyűrődést. 
Ezért is ajánljuk munka pólónak, hiszen a gyakori mosás és szárítás során sem keletkezik bennük kár. 

póló nyomtatás

Olvasás folytatása