lánybúcsú póló nyomtatás

Lánybúcsú folyamatban

A nyár legmelegebb napjaihoz nem csak a strand szezon köthető. Ez az egyik legideálisabb időszak, hogy két ember örökre összekösse életét egymással a ragyogó napsütésben. Az idő ideális egy hatalmas hajnalig tartó partihoz és most nem a fogadásról beszélek, hanem az egészet megelőző fergeteges eseményről, a lánybúcsúról. 
Ha már itt tartunk, összeszedtem nektek pár szuper ötletet, mivel is lehet feldobnotok ezt a jeles eseményt.  

  • Kezdjük is mindjárt a legikonikusabb darabbal: lánybúcsús póló, egyen  póló. Manapság már rengetegféle mintával találkozhattok ezzel a témával kapcsolatban. Mi se restelkedtünk összeszedni a legjobb mintáinkat és összegyűjteni nektek egy fül alá. Nézzetek szét a Lánybúcsú fül alatt. Garantáltan megtaláljátok ti is az ízlésetekhez legközelebb álló nyomtatott pólót. De ha nem sikerülne, ne bánkódjatok, hisz póló tervezőnkben ti magatok is összeállíthatjátok elképzeléseiteket ár perc alatt. Egyszerű mint az 1x1. :)
  • Egyen kitűző! A legújabb divat. Visszafogottabb kedves kis emlék erről a varázslatos alkalomról. Kapható 25 mm és 58 mm-ben is. Természetesen a kitűzőkből is kérhettek egyedi tervezésűt és vannak saját mintáink is. 
  • Feles pohár. Elmaradhatatlan kellék egy lánybúcsúról. Legyen az névre szóló vagy különböző emblémájú. Garantált sikert fog aratni mindenkinél!  

Nektek melyik a kedvenc ötletetek? Mit szóltok a saját mintás egyedi tervezésű, nyomtatott pólóinkhoz? Ti is bevállalnátok egyet? :)